Bestelde je een maatje te groot of te klein ?

Geen probleem,

Stuur een mailtje naar info@antwerporiginal.com of allokes@antwerporiginal.com en laat ons weten welke artikelen je graag wil wisselen.

Is het je allereerste bestelling bij Antwerp Original ? Check zeker de maattabel om de juiste maat te bepalen. Retouren kan altijd, maar de terugzending naar Antwerp Original is voor uw eigen rekening (u begrijpt dat we niet de omvang van zalando of bol hebben om gratis te retouren, wij nemen op onze beurt dan wel de verzendkost van je retourpakket met vervangitems op ons, zo compenseren we elkaar in het ongemak van een te grote of kleine maat. Je kan natuurlijk ook altijd je pakketje bij ons in de brievenbus komen steken om verzendkosten te vermijden.

Let wel op, er zijn enkele voorwaarden om succesvol te retourneren:

  • De termijn om te wisselen is 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling. Wisselen na deze periode is niet meer mogelijk, we moeten ergens de lijn trekken.
  • Tijdens de zichttermijn (14 kalenderdagen) is de consument verplicht om zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Hij/zij zal het product slechts uitpakken en / of gebruiken voor zover dat nodig is om de aard en kenmerken van het artikel vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Dus 1 x maal passen op een hygiënische manier, en meteen terug in zijn zakje steken is de boodschap.
  • Zorg ervoor dat uw parfum niet in het textiel trekt. Hebt u een sterk parfum aan ? Pas je bestelling dan een beetje later zodat er geen parfumgeur achterblijft in het textiel.
  • Hebt u huisdieren ? Let er dan op dat er geen honden en kattenharen achterblijven op het textiel. 
  • Textiel dat in de wasmachine geweest is nemen wij niet meer terug. 

Kort samengevat:

Als u een bestelling wil wisselen, gelieve deze dan terug te bezorgen net zoals u ze ontvangen heeft, proper en ongeschonden.
Wij rekenen op uw gezond verstand.

Beperk retourneren als het kan door de maattabel na te kijken.

Onder elk product (in de omschrijving/informatie)  kan u de maattabel vinden. Met deze tabel kan u voor de ‘perfect fit’ gaan. 
Het enige wat je hoeft te doen om zeker te zijn dat uw bestelling perfect zal passen staat daar mooi uitgeschreven voor u, zodat retourneren overbodig zal zijn 🙂 

Hebt u andere vragen, klachten, opmerkingen ?

Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail, Facebook of Instagram !